Jammer
Deze week, afgelopen woensdag, was de dag, dat we de camping op Yosemite national park konden boeken. Ze geven elke keer 1 maand vrij om te boeken, en afgelopen woensdag, was dat de periode dat wij Yosemite wilden bezoeken. al een tijd wisten we welke camping dat zou worden, en zo zat ik afgelopen woensdag, dan ook klaar om exact 4 uur s`middags. we hadden al gelezen, dat er enorm veel vraag naar de camping plekken is, maar ik dacht nog, heel naief, dat zal half juni wel meevallen. maar nee, er waren er veel meer die wilde boeken, met als resultaat, dat alles in een split second vol zat, en we niet meer konden boeken. er zijn 9 campings in Yosemite, en alles vol. oke, jammer dan, we hebben nu een mooie camping 17 mijl ten zuiden van Yosemite geboekt, ook naar ons zin.
http://www.highsierrarv.com/ dit is de site ervan, ziet er erg mooi uit.
we moeten nu nog 1 camping boeken, Mono vista, in Lee vining. die houden een winterslaap, die kunnen we op 1 maart bellen.
Zo komen we steeds dichter bij, en worden de plannen steeds meer werkelijkheid, word vervolgd ongetwijfeld.
Jammer guys, maar ieder nadeel heeft zijn voordeel!
Kom eens een keer deze kant uit. In de outback hoef je niet te boeken-lol-
Dat wordt genieten aan de westkust.
groet, kees