naar Lake Powell
Vandaag zijn we afgereisd naar Page/Lake Powell. Dat is een deel van de Colorado rivier en gaat door Glen Canyon National Park.
Vanochtend bij het onwaken in Monument Valley was het gelukkig wind stil. Alles onder de rode aarde. Dus even stoffen en een dweiltje erover en na het ontbijt konden we vertrekken naar Page/ Lake Powell.Onderweg zijn we gestopt bij Horseshoe Bend (aan de Colorado rivier). Een natuurlijke bocht van de rivier in de vorm van een hoefijzer. Wat een wandeling naar toe zeg!! Een duin eerst 50 meter hoog en dan weer 70 meter omlaag. Door het zand dus, met 38 graden. Maar een prachtig uitzicht. En natuurlijk weer terug naar de camper.
Daarna door gereden naar onze camping. Een mooie plek met uitzicht op de Lake. Lekker in de shaduw met een drankje. Ja, ik weet dat het in Nederland slecht weer is en hier prachtig maar het is ook wel erg warm. Echt wandel of in de zon lig weer is het absoluut niet. Maar we genieten wel heel erg.
Morgen staat een bezoek aan Upper Antelope Canyon. Heb ik al eens een foto van geplaatst. Dat waren die grotten waar de zon zo mooi door heen scheen. Ben erg benieuwd.
Tot de volgende keer
Dan komt het foto moment waar ik op zit te wachten yee xxx
we zullen ons best doen jennie